Donateur.
De Stichting Boemerang dankt haar inkomsten voor een groot deel aan sponsors en donateurs.
Donateur kunt u worden door een bedrag per jaar te doneren. Als donateur krijgt u ieder jaar een Boemerang Journaal waarin allerlei ontwikkelingen, nieuwtjes of bijzonderheden over en van de stichting Boemerang in vermeld staan. U kunt een bedrag overmaken naar de Stichting Boemerang op girorekening 7623335 of bankrekening 1031.40.913 t.n.v. Stichting Boemerang te Apeldoorn onder vermelding van 'donatie'. Opgeven als donateur kan ook via het opgaveformulier, u krijgt dan het laatste Boemerang Journaal en een acceptgiro toegezonden.

Financieel sponsor.
Een van de belangrijkste kenmerken van sponsoring is de tegenprestatie vanuit de gesponsorde. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat onze tegenprestaties niet heel groot kunnen zijn. Als sponsor krijgt u regelmatig het Boemerang Journaal toegezonden.

Uw organisatie op de homepage van www.boemerang.org
U kunt uw bedrijf presenteren d.m.v. een logo (met link naar uw eigen website) op onze website.
Voor € 250,00 krijgt u uw bedrijfslogo op een mooie plaats op de homepage. Deze mogelijkheid geldt zo lang er mooie plaatsen zijn op de homepage. Te vol is voor beide partijen een slechte zaak! U kunt zich opgeven als sponsor door het formulier op deze website in te vullen en te versturen.

Natuurlijk kunt u ook 'gewoon' sponsor worden van de Stichting Boemerang. U bepaalt dan zelf het sponsorbedrag en de duur van de sponsorovereenkomst.
De Stichting Boemerang verzorgt in overleg met u de sponsorovereenkomst.

Materiaal sponsor.
Zoals u kunt lezen op deze site verzorgt de stichting Boemerang kinderkampen. Voor het opzetten van deze kampen is veel materiaal nodig. Alles is d.m.v. sponsoring bij elkaar verkregen. Doch al het materiaal is aan slijtage onderhevig. Denkt u Stichting Boemerang via een materiële sponsoring te kunnen helpen geef dit dan via onderstaand formulier aan.

Eigen sponsorinvulling.
Uiteraard zijn andere ideeën van harte welkom.
Hierboven staat een aantal mogelijkheden van sponsoring van de Stichting Boemerang. Maar wellicht weet u zelf een andere manier waarop u de Stichting Boemerang financieel of materieel kunt ondersteunen. Deze ideeën kunt u doorgeven op het sponsorformulier.

Boemerang op uw website
Heeft u zelf een Internetsite? Dan kunt u aandacht voor de Stichting Boemerang vragen door onze banner op uw site te zetten. U kunt de banner hier downloaden door op uw rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor 'bestand opslaan als.'.